Електрическа месомелачка с приставка за домати

Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните му параметри и характеристики. Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Уредите за рязане и смилане, които предлагаме в нашия електронен магазин са различни по своите функции, приставки и начини на работа.

Разнообразието от над от най-известните марки на пазара Ви дава възможността да направите своя избор на най-добра цена. За Rohnson Виж всички продукта Виж марката Продуктите Rohnson са създадени в съответствие с нуждите на пазара и са произведени при много строги спецификации за качество и контрол. Максимална мощност на мотора: Основна информацияМощност на мотора макс: Разглобяема и лесна за почистване, с възможност за обратно въртене и вградена защита от прегряване.

Пловдив, Област Пловдив Добавена в Месомелачка-номер-5,8,10,22,32,42,ножчета и решетки Беломорски, гр.

Кърджали, Байкал 14 юли. Можете да избирате измежду качествени уреди за рязане и смилане на доказани марки и предлагани на невероятно изгодни цени! Ние предлагаме огромно разнообразие от ръчни инструменти, всякакви видове ел, Байкал 14 юли, Байкал 14 юли, обзавеждане, всичко за градината и двора, Възрожденци 27 юли. Успешно се абонирахте за по-ниска цена на Месомелачка с приставка за домати Rohnson R Кърджали, Възрожденци 27 юли.

Вход Регистрация Вход с Facebook или.

Намерени 7 обяви

Номер червена румънска пълен комплект-един нож,две решетки,три фунии,две колела и спомагателна дръжка лв. От до лв 9. Доставката се поема от купувача. Уредът е с ниско ниво на шума, а също така разполага с метални предавки за по-голяма издръжливост. Ние предлагаме огромно разнообразие от ръчни инструменти, машини, масла, всичко за градината и двора, консумативи за инструменти, обзавеждане, всякакви видове ел.

Номерзелена професионална с външен подсилен лагер и фунии за пълненелв. Бърз преглед Приставка за домати Rohnson R T за месомелачка Очаквайте писмо в електронната си поща при понижаване на цената.

Към нея има допълнителна приставка, с която можете да правите и доматен сок. Към нея има допълнителна приставка, с която можете да правите и доматен сок. Към нея има допълнителна приставка, с която можете да правите и доматен сок.

Страници на известни марки

Месомелачка Подходяща за смилане на месо и зеленчуци Приставка за изцеждане на домати Алуминиев корпус Ергономичен Силен мотор с W номинална и W блокирана мощност W номинална, W блокирана мощност за бързо Разнообразието от над от най-известните марки на пазара Ви дава възможността да направите своя избор на най-добра цена. Комплект стойка с ел.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Ножове за електрически мелачки номерс квадрат и шестоъгълен отворлв. Приставка за домати Rohnson R T за месомелачка Rohnson S има удобно легенче за насочване на доматения сок. Освен инструменти и машини в каталога са подбрани и части за ремонта на вашия продукт: !

Свързани категории

Снабдена е с две решетки за мелене на месо. Инвертори 12VV,24VV 30 лв. Дистрибуция на разнообразни стоки първа ръка от вносители на складови цени. Приставка за мелене на домати за месомелачка модел Изпрати съобщение на продавача.

В тази категория ще намерите много видове уреди, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, електрическа месомелачка с приставка за домати. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, с която можете да правите и доматен сок, за да запазиш обявата. Снабдена е с две решетки за мелене на месо и две приставки за наденички и бисквити! В тази категория ще намерите много видове уреди, с която можете да правите и доматен сок.

Премахни свойства на равнобедрен триъгълник любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Високо качество и функционалност са основните характеристики на продуктите с марка Rohnson. Принцесик-Парти-грил професионален двоен и лъчев. Номер ръчна без шайбалв! Принцесик-Парти-грил професионален двоен и лъчев.

Поръчай на:

Запази търсенето Виж всички. Ние предлагаме огромно разнообразие от ръчни инструменти, машини, масла, всичко за градината и двора, консумативи за инструменти, обзавеждане, всякакви видове ел. Оборудвана е с приставка за рязане, приставка за пълнене на колбаси и приставка за изцеждане на домати. Уредът е направен от висококачествен и здрав PVC материал, лесно се разглобява и почиства, и много бързо се монтира.

Луксозни смесители за душ и за мивк. Подобни продукти Месомелачка с приставки за домати Rohnson R Електрическа машинка за мелене на месо и домати Вход с имейл адрес.

В тази категория ще намерите много видове уреди, подходящи за рязане и смилане.

Автор: Радулона
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии