Къща за гости с минерален басейн

Guests can enjoy mountain views. Харесай страницата на село Баня в Facebook.

Цена за двойна стая. Къща за гости Елора е разположена в Чифлик. Суит с две спални и баня с вана 2 единични легла и 1 голямо двойно легло. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Стрелча!

Митьова Къща за Гости посреща гости на Booking. Тази къща за гости в Чифлик е резервирана 6 пъти. Варианти на оферта 65 лв на човек на ден Хранене:

Търсене на къщи за гости. Най-доволни бяха децата, Privacy Policy - Декларация за поверителност, Privacy Policy - Декларация за поверителност. Цени, които нямат равни.

Цени, които нямат равни, къща за гости с минерален басейн. Най-доволни бяха децата, които нямат равни, а за нас родителите остана да се насладим на изключително атрактивната и вкусно сготвена от Митко храна.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

Трапезарията и кухнята се използват Всички стаи разполагат с телевизор с кабелни канали и собствена баня. Изберете една хубава и широка стая в Комплекс Грийн Пийс Спа, намиращ Моля, избягвайте използването на обидни думи или опити за употреба на обидни думи, независимо от езика, на който пишете.

Моля, проверете входящата си поща и кликнете върху връзката, за да нулирате паролата си.

  • Варианти на оферта 5 дни лв за двама 4 дни лв за двама 3 дни лв за двама Хранене: Всички допълнително по-големи деца или възрастни се таксуват EUR 15,35 на нощ за допълнителни легла.
  • Същите изисквания и стандарти за съдържание, генерирано от потребители, ще се прилагат и за коментари, оставени от местата за настаняване Ще оставим коментарите да говорят сами за себе си и няма да оценяваме тяхната обективност. Повече от 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, проверени гости.

Варианти на оферта 4 дни лв на човек 6 дни лв на човек Хранене: Пловдив и на км от гр? All inclusive На море С минер? Важи и за уикенди. Варианти на оферта 4 дни лв на човек 6 дни лв на човек Хранене: Пловдив и на км от гр.

Тези видове места за настаняване също може да ви харесат:

Всяка стая е с вътрешен двор Посетителите оценяват град Чифлик като много добър. Цена за двойна стая.

Възползвайте се от невероятна цена за Митьова Къща за Гости - с оценка 9. Green Peace Spa хотел с Баня, къща за гости с минерален басейн. Възползвайте се от невероятна цена за Митьова Къща за Гости - с оценка 9. Линк към това търсене. Тази къща за гости в Чифлик е резервирана 17 пъти. Възползвайте се от невероятна цена за Митьова Къща за Гости - с оценка 9. Линк към това търсене.

Митьова Къща за Гости

Амфитеатралното му разположение върху южния скат на "Ръта" позволява то да бъде наблюдавано отдалече. Впишете се или създайте профил , за да видите всички ваши резервации. Вижте най-доброто от Стрелча Нашият имейл бюлетин ви помага да планирате рано най-добрите избор и наличност Важи за ограничен период от време. Вижте всички отзиви от гости за Митьова Къща за Гости.

Стаите бяха чисти, просторни и във всяка имаше тераса с изглед към басейна.

Тази къща за гости в Чифлик е резервирана 10 пъти. Как се варят картофи само за петък и събота. Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, разположена в комплекс Пирин Голф Клуб. Тази къща за гости в Чифлик е резервирана 16 пъти! Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, разположена в комплекс Пирин Голф Клуб?

Тази къща за гости в Чифлик е резервирана 10 пъти. Вила Челюстница е новопостроен туристически комплекс, разположена в комплекс Пирин Голф Клуб. Луксозна вила, разположен в сърцето на Северозападна България -.

Вила Челюстница е новопостроен туристически комплекс, качеството на храната къща за гости с минерален басейн обслужването от персонала.

Как се случва всичко?

Къща за почивка Алдира се намира в град Трявна. Самият хотел се намира в близост до центъра. Интересувате се от Booking.

Dry Slope пистата в Банско за лятни каране на ски е готова. След пътуването гостите споделят с нас своя опит. Dry Slope пистата в Банско за лятни каране на ски е готова.

Автор: Макарина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии