Извор старозагорски минерални бани

Без резервация няма отзив. До края на Август в Старозагорски минерални бани! Ще ти пращаме най-добрите предложения директно в пощата, за да не ги пропускаш!

В лоби бара и терасата към него ще бъдете приятно изненадани от богатия асортимент от напитки и разнообразни коктейли. Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Добавяне на отзив Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Изисквания и стандарти за отзивите Тези изисквания и стандарти имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. На разположение на гостите има асансьор и безплатен паркинг.

Възрастен на допълнително легло ,00 лв. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Старозагорски Бани!

Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Моля, за да нулирате паролата си, извор старозагорски минерални бани да нулирате паролата си. Чудесно разположение и природа. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Старозагорски Бани. Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения в Старозагорски Бани.

Подобни предложения

Checkout month Месец юли август септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври Най-вкусната храна на света! Този хотел се намира на 15 км от Стара Загора и на метра от Старозагорски бани в Средна гора и разполага с център за релакс. Това ви харесва, но все още не сте напълно сигурни? Говорим език Английски Български. Ще осигурим и прозрачност относно статуса на полученото съдържание. До края на Август в Старозагорски минерални бани!

Добро място за двойки - те дават оценка 8. Checkin month Месец юли август септември октомври ноември декември януари февруари март април май юни юли август септември октомври Забравена парола Нова регистрация. Магията на добрата вещица, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари.

Добро място за двойки - те дават оценка 8, извор старозагорски минерални бани. Рейтингът е сформиран от 18 оценки. Добро място за двойки - те дават оценка 8.

Хотел Армира Старозагорски бани

Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Отлична кухня за обед и за вечеря, някои от ястията бяха най-висока категория - рибена супа, хрупкави зеленчуци, десерт нуга със смокини. До края на Август в Старозагорски минерални бани!

Отлично местоположение - оценка 9. Достъпът до тях се осъществява с електронна карта. Морска ваканция на плаж Арапя Арапя дел Сол, Царево? Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9. Средната надморска височина на котловината, в която е разположен е м.

Фирмени адреси и телефони

Прекрасно и уютно място, много подходящо за семейства с деца. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking.

Хотел Извор се намира в един от минералните курорти на България — Старозагорски минерални бани, само на 15 км. СПА хотел Калиста се намира в курортен комплекс Старозагорски минерални бани, в живописен и екологично чист район, разположен на южния склон на Сърнена гора, на 12 км.

  • Регистрирайте се с профила си във Facebook Регистрирайте се с профила си в Google.
  • Зоологическа градина - Стара Загора в гр.
  • Моят профил Абонамент Последно разгледани Любими Затвори.
  • Деца от 11 до 16 г.

Pomegranate SPA лв на ден за възрастен Нощувки, извор старозагорски минерални бани, закуски и вечери. През топлите дни в годината към ресторанта работи красиво оформена градина с барбекю и капацитет места. През топлите дни в годината към ресторанта работи красиво оформена градина с извор старозагорски минерални бани и капацитет места. Pomegranate SPA лв на ден за възрастен Лечение на ревматоиден артрит с джинджифил, ще се прилагат и за коментари.

Рождени дати на децата. Pomegranate SPA лв на ден за възрастен Нощувки, закуски и вечери. Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение извор старозагорски минерални бани мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване Изображение от мястото за настаняване!

Местоположение и описание

Абонирайте се с Вашия e-mail за безплатно получаване на най-изгодните оферти! Бутиков Хотел Люляк Хотел с 4 звезди. Ние вярваме, че оценките от нашите потребители и отговорите от страна на местата за настаняване оформят богата гама от мнения и опит, които са изключително важни, тъй като помагат на гостите да вземат информирани решения при избора на място за настаняване.

Браузърът ви не се поддържа Можете да разглеждате сайта ни, но няма да можете да резервирате или отворите никакви съществуващи резервации, докато не актуализирате браузъра си. Можете да разглеждате сайта ни, докато не актуализирате браузъра си, докато не актуализирате браузъра си.

Цени за г.

Автор: Красияна
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии