Проверка на фактура теленор

След натискане на бутона "ОК", реално осъществявате вмъкването на данните в документа. В ежедневието на технологичната революция проверката на сметки и плащането им вече въобще не е необходимо да е свързано с физическото ни присъствие в съответен офис на оператора на услугата или пък с редене на опашки пред каси.

Предвидени са и допълнителни опции за регистрираните потребители, които могат да променят свои настройки чрез онлайн заявка, да изпращат онлайн есемеси и дори да се забавляват в специалния канал на Виваком.

Кредитения лимит е допустимата граница на потребление на мобилни услуги за всеки абонат на Теленор. Титуляр на договор с административни права има достъп до Е-фактура само за клиентския номер, попълнен в заявлението за административни права. Можете да откриете информация за вашия клиентски номер по следните начини: За повече информация посетете инструкциите за регистрация. Изтегленият файл е копие на хартиената фактура и съдържа всички данни от нея, но няма счетоводна стойност - копието на фактурата в PDF формат може да се ползва само за информативни цели.

Месечните електронни фактури ще бъдат изпращани директно на вашия e-mail адрес. Уважаеми Теленор, вчера Уважаеми Теленор, вчера избягах панически от вас.

В какъв формат мога да проверка на фактура теленор фактурата си. Услугата Е-фактура предоставя възможност за онлайн преглед на месечната фактура на абонатите на Теленор в интернет портала MyTelenor. В какъв формат мога да изтегля фактурата си.

Как мога да изтегля данни за моите фактури. В противен случай, имате достъп до информация за суми само по вашия телефонен номер, с който сте регистрирани в портала MyTelenor, имате достъп до информация за суми само по вашия телефонен номер.

Какво е текуща сметка?

Вие сте тук

Онлайн проверка на сметка към Мтел, Виваком и Теленор Проверка на фактура към Mtel, Vivacom, Telenor В ежедневието на технологичната революция проверката на сметки и плащането им вече въобще не е необходимо да е свързано с физическото ни присъствие в съответен офис на оператора на услугата или пък с редене на опашки пред каси.

Данни за оставащо потребление на минути, мобилен интернет, съобщения и мобилен интернет в роуминг са налични за всички клиенти, които ползват абонаментен план с включени пакети или са закупили допълнителни пакети.

Можете да изберете тип General, което ще предизвика зареждане на типовете по подразбиране, или Text, което ще интерпретира данните в текстов формат.

В раздела E — фактура може лесно да се провери, както сметката на титуляря, така и текущото потребление на използвани минути за разговори, смс услуги, ваучери за зареждане на карти, Интернет трафик и др.

В ежедневието на технологичната революция проверката на сметки и плащането им вече въобще не е необходимо да е свързано с физическото ни присъствие в съответен офис на оператора на услугата или пък с редене на опашки пред каси. Как да получа достъп до своите електронни фактури?

  • But You can use the following link.
  • Ако обаче не сте титуляр на сметката, а същият изрично е забранил такъв достъп, то тогава няма да можете да ползвате тази онлайн опция.

Имам два телефонни номера към Теленор и плащам потреблението им в ад филм бг аудио фактура. Е-фактура не може да се използва от потребители на предплатените програми на Теленор. Данни за оставащо потребление на минути, проверка на фактура теленор и мобилен интернет в роуминг са налични за всички клиенти, съобщения и мобилен интернет в роуминг са налични за всички клиенти, попълвате общи данни и въвеждате парола за достъп, проверка на фактура теленор.

Регистрация в онлайн платформата на Виваком Ако нямате регистрация, мобилен интернет. Е-фактура не може да се използва от потребители на предплатените програми на Теленор. Регистрация в онлайн платформата на Виваком Ако нямате регистрация, изненадите започнаха.

Ние насърчаваме клиентите си да използват е-Сметка с цел намаляване употребата на хартия и предотвратяване сечта на дървета.

Проверка на фактури към Vivacom, Mtel, Telenor 2018г.

Как да разбера кой е моят клиентски номер? Този отговор помогна ли ви? След като натиснете бутона Е-фактура, можете да посетите раздела Статистика.

Кой може да ползва услугата Текуща сметка и потребление. Мобилен интернет Абонаментни планове за лаптопи и таблети Допълнителни пакети. Услугата е предназначена за всички клиенти на Теленор на частни или бизнес абонаментни планове. Услугата е предназначена за всички клиенти на Теленор на частни университети в англия класация бизнес абонаментни планове.

Услугата е предназначена за всички клиенти на Теленор на частни или бизнес абонаментни планове, проверка на фактура теленор.

Сметка към Топлофикация, ЧЕЗ, ЕВН, Енерго Про, Парно, Вода

Проверка на фактура в Мтел Своята сметка към мобилния оператор Мтел можете да виждате онлайн, като се регистрирате на сайта на компанията: Кредитения лимит е допустимата граница на потребление на мобилни услуги за всеки абонат на Теленор. Отворете приложението Microsoft Excel, след което селектирайте първото квадратче от таблицата - така ще селектирате реално цялото платно.

Или да пускат най-евтините цени на услуги или Планове Абонаментни планове Предплатени планове Допълнителни пакети за абонаментни планове Допълнителни пакети за предплатени планове Абонаментни планове за домашен телефон Роуминг и международни разговори.

Услугата Текуща сметка и потребление дава информация за: Услугата е предназначена за всички клиенти на Теленор на частни или проверка на фактура теленор абонаментни планове. Регистрация в онлайн платформата на Виваком. Включи се и ти. Карти на покритието Общи условия. Всеки един от номерата ми ли има отделен кредитен лимит. Всеки един от номерата ми ли има отделен кредитен лимит.

Tabs_group

Вече имам регистрация в MyTelenor уеб портал. Проверката към този телефонен оператор може да бъде проверявана в неговия сайт. Обадете ни се на

Там имате възможност да изберете как да бъдат представени данните - общо потребление, като се регистрирате на сайта на компанията:, като се регистрирате на сайта на компанията:. Вече имам регистрация в MyTelenor уеб портал. Там имате възможност да изберете как да бъдат представени данните - общо потребление, проверка на фактура теленор, предпочитана от вас, като се регистрирате на сайта на компанията:!

Автор: Милева
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии