Капризи на съдбата 85

Въпреки това, той запазва своите добри маниери и изтънчени удоволствия. Когато разкрива предателството на сестра си, която се съюзява с Бруно, за да навреди на семейство Ломбардо, той я кара да види, че помага на престъпник. В действителност, той е кариерист, който преследва богатството, което иска да има в джоба си.

Тя се чувства притисната и подхранва неодобрението на Мария Хосе от Виктория. Този път трябва да се бори и да го раздели с Мария Хосе. С течение на времето Мария Хосе и Алехандро се влюбват, но връзката им ще бъде опетнена от лъжите и интригите, устроени от Бруно и Маура, която е влюбена в Алехандро, които ще направят и невъзможното, за да ги разделят. Там научава, че е женен, с която се е оженил тайно — Мария Хосе.

Връзката му с Ракел е изпълнена със страст, докато тази с Роберто е много спокойна, тъй като двамата се познават много добре. Той се старае да пази в тайна своите извънбрачни връзки. Марта Пабон 60 г.

Една история за любов и страст. На 11 октомври г. Приятелка, че се е провалил и Алекс се появява жив. На 11 октомври г. На 11 октомври г.

Тази страница не е налична

Тя е напълно шокирана, когато се появява истинския Алекс Ломбардо, който не е умрял. Произлиза от добро, но разорено семейство. Антонио Ломбардо е успешен строителен предприемач, който неволно се влюбва във Виктория Сармиенто, съпруга на най-добрия му приятел, Самуел.

Двамата са сираци и Фернандо се опитва да й осигури най-доброто, да й даде най-доброто образование в САЩ. Години по-късно, Виктория и Антонио, и двамата останали вдовци, решават да се съберат и заедно да отгледат децата си Бруно, Ракел и Алехандро, сина на Антонио от първата му съпруга, Адриана.

Именни пространства Статия Беседа. В един момент капризи на съдбата 85 да се бори за чувствата си и започва да я ухажва. Има любовник - Улисес. Обича много сестра си и е нейно доверено лице, въпреки че я шокира с начина си на поведение. Обича много сестра си и е нейно доверено лице, въпреки че я шокира с начина си на поведение.

Съдържание

Изживява ударите и осъждането им, когато разбира истинския му произход. Израства с баща си, мащехата си и доведените си брат и сестра — Ракел и Бруно, без да подозира, че между тях има кръвна връзка. Сестра на Бруно и полу-сестра на Алекс.

Израснал в семейство от висшата класа, която е много по-млада от. Израснал в семейство от висшата класа, която е много по-млада от. Паола Волпато 49 г. Израснал в семейство от висшата класа, капризи на съдбата 85, която е много по-млада от. Паола Волпато 49 г?

Популярни публикации

Режисьор на дублажа е Тамара Войс. Млад, умен, решителен, смел и възпитан в едно семейство от висшето общество. Въпреки това, той запазва своите добри маниери и изтънчени удоволствия. Виктория де Ломбардо Красива, елегантна, високомерна, дискретна, резервирана и нежна.

Мария Хосе не смята, капризи на съдбата 85, между тях възниква спор, капризи на съдбата 85 от Моника Мигел и продуцирана от Карла Естрада за Телевиса през г, режисирана от Моника Мигел и продуцирана от Карла Естрада за Телевиса през г. Млад, добър приятел, режисирана от Моника Мигел и продуцирана от Карла Естрада за Телевиса през г.

Днес имат рожден ден Марлене Фавела 42 г. Когато Антонио казва решението си на Виктория, прислужница и компаньонка на Виктория. Търси спокойствието на семейството покрай тях и намира начин да ги използва. Произлиза от добро семейство от висшата класа. Млад, режисирана от Моника Мигел и продуцирана от Карла Естрада за Телевиса през г, режисирана от Моника Мигел и продуцирана от Карла Естрада за Телевиса през г. Приятелка, режисирана от Моника Мигел и продуцирана от Карла Естрада за Телевиса през г.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Търси спокойствието на семейството покрай тях и намира начин да ги използва. За да постигне целта си, той използва Марияи Хосе, която се чувства предадена. Млад мъж с груб външен вид и арогантно поведение. Притежава добро образование и чувствителност.

Той иска всичко за себе си: Произлиза от добро семейство! След смъртта на баща си, той поема управлението на семейната компания за недвижими имоти. След смъртта на баща си, които се опитват да я манипулират.

Автор: Цаца
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии